Danas sam posebno sretna jer vas danas mogu darivati. U suradnji sa svojom prijateljicom Sonjom, dizajnericom i mamom dviju prekrasnih djevojčica pripremila sam vam jedno suuuper iznenađenje.

Svi znamo kako klincima treba poticati maštu, pustiti ih da budu djeca što duže i igrati se s njima što češće jer tako brzo odrastu i postanu veliki. Božić je sve bliže i vrijeme poklona za one velike i male. Sigurna sam da već znate što vaši klinci žele pronaći ispod bora li evo jedne ideje: zašto ne biste to saznali od Djeda Božićnjaka?

Danas vam stoga darujem ovo pismo za Djeda Božićnjaka koje možete isprintati i zajedno ga s klincima ispuniti i staviti u posebnu kovertu. Pismo naravno sačuvajte kao slatku uspomenu a  za klince pripremite još jedno iznenađenje: pismo od Djeda Božićnjaka samo za njih.

Djed prima tisssuće pisama svake godine, pa će vaše dijete biti presretno i ponosno da je upravo ono dobilo odgovor sa Sjevernog Pola. Stavite pismo zajedno s poklonom i doživite pravu Božićnu čaroliju.

Iskoristite pismo kako bi djeci poručili nešto, ukazali na ponašanje (ako ne jedu ručak u vrtiću, ne idu spavati na vrijeme itd.), pohvalite njihovo ponašanje, neke njihove osobine, zamolite ih da budu još bolji iduće godine.

Poklonite sebi sretne uspomene a djetetu priliku da uživa u djetinjstvu.

Za sve željne Božićne čarolije slobodno printajte i dijelite dalje da što više djece dobije priliku pisati i dobiti odgovor:

PISMO DJEDU BOŽIĆNJAKU:

Pismo Djedu Bozicnjaku

KOVERTA ZA PISMO DJEDU BOŽIĆNJAKU:

Pismo Djedu Bozicnjaku_kuverta

PISMO OD DJEDA BOŽIĆNJAKA:

pismo od Djeda Bozicnjaka

Djedova pomoćnica

anna