…već dugo vremena tražim neku dobru “oversized” majicu koje su sada konačno u modi. Ali, kao da su sve koje probam rađene za oversize barbike ili patuljke pa meni budu uske i nimalo komotne i cool. Dobro, činjenica da sam i sama oversized i da rastem svaki tjedan u širinu ne pomaže..čak ni na trudničkim odjelima ne mogu naći neke dobre,široke majice sa printom (a da nisu one bebe koje vire iz stomaka)..I onda sam se dosjetila, pa zašto  ne bih sama sebi napravila jednu takvu majicu, od stvari koje imam doma….

Tako sam došla kod BS-a (budućeg svekra) i zamolila ga da mi da neku svoju običnu majicu koja mu se malo rastegnula  ili je više ne nosi..Odmah sam dobila dvije, bijelu i plavu (jupiiii)..Navukla sam ih, ali avaj, izgledam kao  one trudnice koje obuku muške majice da bi im bilo udobnije a zapravo izgledaju kao radnici sa škembom i nimalo prekrasno kako se osjećaju…Tako sam ih odlučila malo “pimpati” da ih ipak mogu nositi i vanka.

Počela sam tako da sam odrezala ovratnik i rezala i rastezala škarama dok mi izrez nije odgovarao..Potom sam i rukave odlučila malo promjeniti pa sam ih odrezala pod kutem, da malo budu “curkastiji” i ljepše padaju. Tako sam dobila ovu majicu:

majica

Nije loše, ali nešto kao da fali…da, fali neki slatki print kako bi bile jedinstvene. Na majice sam bojama za tekstil naslikala srce, pustila da se osuši i dobila dvije savršene majice koje mi se sviđaju, nisu me koštale ništa a idealne su i za ove moje trudničke dane kada mi je sve premalo i preusko.:)

majica srce bijelamajica sa srcem plava

Uz samo malo kreativnosti i volje možete napraviti super unikatne pamučne majice za ove ljetne dane koristeći muške majice i malo boje za tekstil.

Joj, kako obožavam ovakve dane..:)..

XOXO

anna