Luna je sada u fazi učenja. Svijeta oko sebe, samostalnog hranjenja (ne ide joj baš), bacanja sa kauča (ide joj super) i glasanja životinja. E baš joj je to zadnje malo problematično jer joj valjda jadnoj nije jasno kako “mijau” može biti i krug sa dva trokuta na vrhu i par linija, i mucasta lutkica koja ima prevelike oči za svoje tijelo i mamin broš. Zato sam joj odlučila napraviti kockice sa realnim fotkama životinja. Našla fotkice, imam već narezanih kockica doma, jedno večer ljepilo u ruke i ajmo. Malo mi se omakla srna koja je završila na kockici sa divljim životinjama i majmun na kockici sa šumskim, ali to ću joj kasnije postaviti kao zamku, da vidim razlikuje li grupe životinja.:)

Mislim da će ove kockice moći korisititi sada dok uči glasove, pa kada bude učila riječi, pa onda slova….negdje računam cca. do državne mature će joj poslužiti ..:).

kockica sa životinjamadrvene kockicedrvene kockice

Za sada je usvojila: Pa Pa (patka), Mau (mačka), Ma (majmun ili mama, kako se protumači), Vau Vau (pas)…ona to polako ali temeljito…:)

Eto vam moje ideje za izradu kvalitetnih i korisnih igračaka za niš kuna.

Za Božić možete napraviti kockice sa licima obitelji…ili predmetima..ili brojevima….mogućnosti su neograničene, za razliku od baterije mog laptopa.

Laku noć maštari,

XOXO

anna